Parlem de violència vicària al XVIII Fòrum contra les violències de gènere

L’edició d’enguany del Fòrum contra les violències de gènere organitzat per la Plataforma Unitària contra les violències de gènere és al voltant de la violències sexuals amb el lema: “Violència sexual: no va de sexe, va de poder”. L’edició trindrà lloc els dies 3, 4 i 5 de novembre i es duran a terme diferents activitats en format presencial i online.

Dones Juristes coordinarà la taula “Impacte de les últimes reformes legals sobre violència vicària” que tindrà lloc el divendres dia 4 de novembre de 12:30h a 14:30h.

Dones Juristes coordinarà la taula “Impacte de les últimes reformes legals sobre violència vicària”

que tindrà lloc el divendres dia 4 de novembre de 12:30h a 14:30h.

Hi participaran les companyes Eva Lucena, coordinadora de la Comissió de Violència-Igualtat de Dones Juristes i advocada, i Natàlia Santandreu, vicepresidenta de Dones Juristes i advocada. La taula serà moderada per Marisa Fernández, membre de la Junta de Dones Juristes i advocada feminista.

Les tres companyes que participaran tenen àmplia experiència en l’àmbit de les violències masclistes, i en concret pel què fa la violència vicària. Esperem poder compartir aquest espai amb vosaltres!

També destaquem les activitats on participaran les companyes Laia Serra i Belén Gallo, també membres de Dones Juristes:

  • ” Violència sexual, no va de sexe, va de poder” el dijous dia 3 de 9:30h a 12h, dinamitzada per Ana Nahxeli Beas de l’Associació AADAS on hi participaran Clara Serra, Laia Serra, Nerea Barjola i Lorena Garrido.
  • “Trenquem el silenci contra el maltractament institucional de fills i filles que pateixen violència vicària” el divendres 4 de novembre de 9:30h a 12h moderada per Alba Garcia i amb la participació de Sonia Cervantes, Joshua Alonso i Belén Gallo.

Us recomanem que feu un cop d’ull a les diferents activitats del XVVII Fòrum contra les Violències de Gènere!

Podeu fer les inscripcions clicant aquí, a la pàgina web de la Plataforma Unitària contra les Violències de Gènere.