Igualtat

De @DIAPACHECO

Reprenem la Comissió d’Igualtat amb la voluntat d’analitzar amb perspectiva de gènere la normativa, les polítiques públiques i les pràctiques socials. Volem aportar el nostre treball per fer visible el paper històric de les dones, per treballar en el foment de la coresponsabilitat, en una nova distribució del temps i en l’eliminació dels estereotipis i rols de gènere.

Volem utilitzar el Dret com un instrument de canvi, de manera que promogui una societat on les dones siguin lliures per desenvolupar les seves capacitats personals i puguin prendre decisions sense les limitacions posades pels rols tradicionals en funció del sexe.

Responsable: Marisa Fernández i Gálvez.

Integrants:  Gemma Sahun i Serena, Natàlia Santandreu i Gràcia, Anna Bonilla i Triguero, Lourdes Argudo i Alsina, Marta Argudo i Alsina, Núria Milà i Gonzalo, Sophie Arndt, Mercè Claramunt, Esther Susín i Carrasco, Lydia Jardí i Ortiz, Tere Valero i Feira, Rosa Maria Artigas i Norat, Rosa Pareja i Montes, Montserrat Fernández i Garrido, Silvia Climent i Roig, Monserrat Salvador i Cortes

Copyright 2015 - Dones Juristes